Меню
През последните десетилетия забелязваме навлизането на нова тенденция в световната здравна и уелнес индустрия. Все повече хората се чувстват пeрманентно отпаднали и болни, поради тази причина започваме да търсим  връзка между лошото  здравословно състояние и преработените храни, които приемаме ежедневно. Все по-често се замисляме, какво слагаме в стомаха си и търсим начин да се грижим по-добре за тялото си, започвайки от вътре на вън. Това неимоверно води до увеличаване броя на фитнес центровете, които се появяват във всеки квартал и фреш барове, намиращи се на всеки ъгъл. В тази връзка ще споменем марката Vitamix, за която вече може би сте чули, видели или опитали.

Продуктите  Vitamix  могат да бъдат намерен в над  100 000 търговски обекта. Те бързо получават  репутацията на експерт в здравословното хранене, благодарение на множеството домакинства, които са му гласували доверие. В действителност - едно скорошно проучване направено от Vitamix Corporation в САЩ установява, че всеки потребител на Vitamix разказва поне на шестима свои приятелите за продукта, но не само "разказва",  той възхвалява своето откритие. "Моят блендер е невероятен! Знаете ли, че с него мога да сготвя гореща супа за 5 минути? – Но всъщност за какво е целия този шум?

С Vitamix лесно, бързо и вкусно ще набавите ежедневната ви нужда от плодове и зеленчуци. Използвайки цялата храната, в това число стъблата, семената и корите в сурово и натурално  състояние може да отключите тези потенциални витамини, минерали и антиоксиданти, които ни зареждат с енергия, концентрация, блестяща кожа и ще ни осигурят по-малко посещения на лекарския кабинет.

С Vitamix може да постигнете толкова много и различни кулинарни задачи, запазвайки всички ценни хранителни качества на храната - от страхотни зелени шейкове за закуска до вкусни горещи супи за вечеря и сладолед за десерт без чувство за вина. Vitamix е далеч от стандартното определение за блендер. С него може без усилия да готвите, смилате, накълцвате, смесвате, да приготвяте плодови сорбети и сладолед, растителни млека и сокове, дресинги и маринати и куп други неща. Благодарение на тези свои възможности, той получава славата на един най-бързите  и функционални блендери в света;  стоманените остриетата се въртят над 500 пъти в секунда, задвижени от огромната мощност на двигателя от 2 коня - и ако всичко това звучи прекалено технически, то нека ви дадем друго определение- това е достатъчно голяма мощност, за да задвижи една малка лодка.

Със своята изключителна издръжливост и високо качество Vitamix ще се превърне в незаменим  и верен помощник в кухнята за дълго време. С него ще постигнете лекотата и удоволствието да превърнете всяка кулинарна идея във вкусна рецепта.

Vitamix е 4-то поколение семеен бизнес, развиващ се над повече от 90 години и е една от най-утвърдените марки в областта на технологиите с висока производителност, намиращ се Кливланд Охайо, САЩ. Благодарения на дългогодишния си опит и усъвършенстване, Vitamix се превръща в синоним на високо качество, оптимална функционалност и здравина като е предпочитан избор от домакинства така и от професионалисти в кухнята.

Значението на здравословната и балансирана диета и начина на живот става все по-актуална тема на съвременното общество. Благодарение на социалните медии, многобройните здравословни блогове и развиването на повече здравни центрове, човек  може да намери  пътя към здравословния и природосъобразен живот. Думи като: суперхрани, био продукти, зелени шейкове и Vitamix, който  е затвърдил своето място в света на здравословното хранене като се превръщат в неразделна част от нашето ежедневие.