Меню
2014 Best in Class, Food Service & Supplies Magazine

През 2014 компанията Vitamix® е обявена за „Най-Добър в Класа“  производител на висококачествени блендери. За шеста поредна година Vitamix® печели този приз от американското  специализираното списание за кухненско оборудване и аксеосоари Food Service & Supplies 2014 (FE & S). Vitamix помете всичките си конкуренти и печели „ Най-Добър в Класа“  за цялостно представяне, като участие в гласуването взимат дилъри, оператори и консултанти.KüchenInnovation des Jahres® 2014, Германия


В проведеното събитие KüchenInnovation des Jahres® 2014, Германия, професионалната серия Vitamix Pro 750 печели приз от клиенти и потребители за кухненска иновация за 2014. Благодарение на своите изключителни характеристики той печели първото място в категория "Малки електроуреди".
President’s “E Star” Award for Exports, САЩ


2014 - Vitamix е една от четирите компании, почетена от американския министър на на търговията Пени Прицкер за своя многогодишен принос към разширяване износа на САЩ.

2013 Best in Class, Food Service Equipment & Supplies Magazine

За пета поредна година Компанията Vitamix взема наградата „Най-Добър в Класа“ производител на високоскоростни блендери, провъзгласена от американското списание за кухненско оборудване и аксесоари Food Service Equipment & Supplies Magazine (FE & S).  Компанията  за пореден път срива конкурентите като бе обявена за „Най-Добър в Класа“ производител за цялостно представяне. Вотът е направен от дилъри, оператори и консултанти.Top work places 2013, САЩ


2013 г. – Компанията  Vitamix е на 6-то място в списъка за "Най-Добрите Работни" места в средни компании. Резултатите са въз основа от направеното проучване на работници и служителите. Тя печели награда и за специалните преимущества, които предлага на своите работници.
2012 Best in Class, Food Service Equipment & Supplies Magazine


2012 – Vitamix,  световен лидер в производството на висок клас блендeри както за домашна така и за професионална употреба, е обявен за „Най-Добър в Класа“ производител на блендeри за цялостното представяне от американското списание за кухненско оборудване и аксесоари Food Service Equipment & Supplies Magazine (FE & S).
The Kitchen Innovations Product Innovation 2012 Award, САЩ

Професиналнта машина Vitamix Automatic Mix’n Machine® печели наградата за иновативен кухненски уред за 2012, представена от Националната Ресторантьорска Асоцияция в САЩ.

2011 Best in Class, Food Service Equipment & Supplies Magazine


2011 – Vitamix е обявен  от дилъри и търговци за „Най-Добър в Класа“ си блендер. Наградата е предоставена от американското списание за кухненско оборудване и аксесоари  FE & S. Тази награда се връчва на производители на продукти или услуги. Това е трета поредна година, че Vitamix е удостоен с най-добрите в наименование Class.
The Kitchen Innovations Product Innovation 2011 Award, САЩ


Моделът на Vitamix „Quiet One“ взима наградата за Кухненска Иновация за 2011, представена от Националната Ресторантьорска Асоцияция в САЩ.

Small Business Person of the Year Award, САЩ


Изпълнителният председател на компанията на Vita - Mix®  John Kent Barnard е признат за „Личност на Годината“ в малкия бизнес за 2011г.

Top Work places 2011, САЩ

Компанията Vitamix е класирана на 14-място в списъка за "Най-добрите места"  за работа в средните компании за 2011. Резултатите са предвид направеното проучване на работници и служители. Vitamix получава и специална награда за преимуществата, които предлага на своите служители, конкурирайки се още 132 Топ работни места.
President’s “E Star” Award for Exports, САЩ

През 2010 министър на търговията Гари Лок връчва приз на Vitamix за значителния принос на компанията за общия износ на САЩ.

Coffee Fest 2010, САЩ

На събитието Coffee Fest 2010, САЩ професионалната серия на Vitamix, The Quiet One®  обира овациите и печели първо място заради изключително ниския си шум на работа.