Меню
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА И ИЗДРЪЖЛИВА КАНА С ОБЕМ ОТ 2Л.

Каната е изцяло изработена от Eastman Tritan™ кополиестер, което ви гарантира изключителна устойчивост и лекота. Иновативният й дизайн дава възможност да се образува специфични завихряне  и движение на частиците между ръбовете на каната и остриетата на дъното. В резултат на което се получава бърза и прецизна обработка на хранителните продукти. Каната е с вместимост от 2л, което позволява да приготвите здравословни рецепти за вас и вашето семейство.

ДРЪЖКА С ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН

Меката и еластична дръжка ви позволява удобен и сигурен захват на каната по време на работа.


НАДЕЖДЕН КАПАК С ОТВОР

Отворът върху основния капак ви позволява да добавяте лесно и безопасно продукти по време на работа, както и да използвате буталото, като така ще подпомогнете по-бързото и ефективно смилане на храната.


БУТАЛО ЗА ПО-БЪРЗА И ЛЕСНА ОБРАБОТКА

Функционалното бутало ви дава възможност да обработвате с лекота твърди, замразени и гъсти продукти. Създадено с уникален дизайн, то не може да достигне остриетата. С него може да разбърквате и да подпомогнете полепналите съставките по стените на каната да се върнат към остриетата.


МОЩЕН МОТОР И НЕВЕРОЯТНА СКОРОСТ НА ОСТРИЕТАТА

Ножовете са изцяло изработени от висококачествена неръждаема стомана, което ви гарантира дълготрайна употреба  и  пълноценна обработка. Със скорост на остриетата от 386 км/ч и над 38 000 оборота в минута, подадени от мощен 1200-ватов мотор всеки път ще постигате резултатите на професионалист. Тези параметри на продуктите Vitamix позволяват на всички съставки да се смесят напълно и равномерно, до получаване на гладка консистенция.


ПУЛС ФУНКЦИЯ И ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД СКОРОСТТА

С помощта на бутона за променлива скорост вие имате пълен контрол над процеса. Той ви позволява да реализирате широк спектър от кулинарни задачи; от накълцване до фино смилане и от разбъркване до разбиване на пяна на храната. Пулс функцията ви дава възможност незабавно да достигнете максимална скорост при обработка.


МАСИВЕН КОРПУС

Основатa е изработена от висококачествени и устойчиви материали, което гарантира максимална издръжливост и дълъг живот на блендера.


7 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Vitamix e с внушителна 7 годишна гаранция, която ви гарантира надеждна и сигурна употреба за дълго време.